scroll down

SÅ HÄR TÄVLAR DU

Tävla om vårens snyggaste cykel från Celsius!För att tävla behöver du bara fylla i formuläret nedan. Tävlingen pågår mellan 7/3 2022 – 3/4 2022. Vinnarna dras den 4 april 2022 och meddelas via mail.

VAD KAN JAG VINNA?EN CELSIUS CYKEL

En lätt citycykel med single speed som är ett enkelt och praktiskt system med lågt underhåll. Cykeln är därmed enväxlad och passar perfekt till dig som vill ha en lättskött cykel som funkar till det mesta. Modellen har en slimmad Celsiusdesign och ett smidigt styre som gör cykeln lättmanövrerad och perfekt för både stadsmiljö eller landsväg.

Fyll i formuläret för att tävla

    TÄVLINGSREGLER OCH VILLKOR

    Du deltar i tävlingen genom att skicka in ett formulär svar.Tävlingen pågår från 7/3 2022 till 3/4 2022 och anordnas av Celsius Sverige (People’s Choice AB).Vinnaren av en Celsius cykel värde 5.995 SEK kommer att meddelas via mail från Celsius Sverige efter avslutad tävling (från den 4/4 2022). Vinnarna kan komma att behöva uppge kontaktuppgifter till Celsius Sverige så att priset kan skickas ut.Vinsten går inte att byta ut mot kontanter. Juryn består av representanter från Celsius (People’s Choice). Vinnaren står för eventuell vinstskatt.