Celsius Community

scroll down

Vi välkomnar dig till Celsius värld! Vi är mer än bara en energidryck. Vi är ett community med likasinnade människor, en rörelse, en stor familj.

Vi delar samma värderingar – som att vara positiva, stöttande och inkluderande. Oavsett dina personliga mål stöttar vi dig på din resa för att uppnå dem.

Celsius söker nya stjärnor till
event-teamet!

Om dig
Är det bästa du vet att prata med nya människor? Vill du alltid vara med där det händer? Brinner du för event och har ett öga för att skapa snyggt content? Då borde du söka till vårt event-team!

Som en del av event-teamet på Celsius kommer du att medverka på samplings och olika typer av event. Som ambassadör är du alltid vårt ansikte utåt då du promotar Celsius i vardagen, men även skapar content i dina egna kanaler eller som modell på Celsius-fotograferingar. För att passa i rollen har du kanske tidigare erfarenhet av event eller försäljning och du vet vad det innebär att va en riktig team player. Du kommer in i ett peppande team med stark gemenskap, där alla hjälps åt och sprider energi och glädje både inom teamet och till alla vi möter! 

Egenskaper

Utåtriktad

Lyhörd

Riktig doer som ser vad som behöver göras och tar tag i det direkt

Initiativtagande och kreativ problemlösare

Tillgänglig och flexibel

Lagspelare


Tillgänglighet

Under sommarmånaderna behöver du vara tillgänglig längre perioder då vi kommer att vara iväg veckovis. Samplings kan ske på olika platser i Sverige och du behöver vara flexibel att kunna följa med oavsett plats. Det kan även röra sig om fristående samplings på kvällar och helger, så det gäller att du har tid och är flexibel att ofta kunna vara med både kortare och längre perioder.

Vi ser fram emot din ansökan!
//Team Celsius

MÖT NÅGRA AV VÅRA AMBASSADÖRER!

#celsiussverige

Följ oss på Instagram