FAQ

Vad är Celsius?

Celsius är en näringsberikad funktionsdryck med 100 % naturliga färg-, och smakämnen och finns i flera fräscha smaker. Celsius innehåller noga utvalda kombinationer av vitaminer och mineraler som tillsammans med koffein samt ingefära ger dig en rejäl boost för att orka alla dagens utmaningar.

Hur mycket koffein innehåller Celsius?

En Celsius innehåller 200 mg koffein vilket motsvarar lite drygt två koppar kaffe. Är du känslig mot koffein rekommenderar vi att du dricker en halv Celsius per tillfälle. Vidare rekommenderas inte att ammande, gravida eller barn skall dricka Celsius.

När ska man dricka Celsius?

Optimal effekt av en Celsius får du genom att dricka den innan alla typer av fysisk aktivitet. Eftersom Celsius innehåller vissa vitaminer och mineraler i kombination med koffein gör det Celsius till ett hälsosamt alternativ till en kopp kaffe. Perfekt för att motverka trötthet på eftermiddagen.

Är Celsius vegansk?

Celsius är 100% vegansk.

Jag (Emanuel Widmark) är utbildad näringsfysiolog och har i över tio år arbetat som bl.a. personlig tränare och föreläsare.

Träning och prestation ligger mig närmast om hjärtat, vilket också är anledningen till att jag varit med och skrivit boken Kosttillskott för Idrott samt jobbar som rådgivare till flertalet elitidrottare när det gäller kost och kosttillskottsfrågor.

Utöver detta skriver jag även artiklar regelbundet för tidskrifter samt håller i kostutbildningar och föreläsningar för både personliga tränare och allmänheten.

Eftersom kvalité är mycket viktigt för mig så har jag valt att arbeta tillsammans med Celsius för att säkerställa marknadens bästa produkter.