VINN en PT och en årsförbrukning av Celsius!

Dela med dig av dina utmaningar inom träning och hälsa för chansen att vinna tre månader PT online och en årsförbrukning av Celsius.

En av våra atleter kan bli din PT! Allt du behöver göra är att motivera i kommentarfältet på Instagram-inlägget varför du eller din vän ska vinna en unik 3 månaders PT-online uppsättning. Och självklart följa atletens Instagram-konto! 🙂

Läs mer om dem och deras utmaningar här.

 

image description
Vecka 1

ANNA TENNMARK @atennmark

"Jag brinner för att hjälpa andra att komma i form och må bra."

Som PT är Anna hård men rättvis. Vinner du Annas vecka kommer du få personlig coaching med två olika upplägg att följa. Du kan förvänta dig en rak och ärlig personlig tränare – någon som lyssnar till dina förutsättningar och behov för att framhäva dina styrkor och för att du ska nå dina mål.

Hon är mamma och pendlar tillsammans med sin sambo Philip Lailani mellan bostäderna i Stockholm och Göteborg. Tillsammans driver de sajten annaochphilip.se där du kan läsa mer.

Hon älskar att träna och ser till att göra träningen till en naturlig del av sin vardag vare sig det är utomhus eller på gymmet. Hon är en väldigt glad och social person som brinner för att hjälpa andra att komma i form.

“För mig är det viktigt att vara inspirerande som personlig tränare” säger hon, “jag lever som jag lär. Mina träningspass med klienter är varierade och tuffa. Träning ska vara roligt, men det ska kännas dagen efter!”

På sociala medier peppar, inspirerar och påverkar hon människor i hela landet. Kolla in @atennmark där hon delar med sig av kost, träning och inspiration.

Hur är Celsius en del av din träning?

“Celsius är en uppfriskande och fräsch start på dagen eller träningspasset. Koffeinet ger en extra kick under träningen som gör att man kan ta ut sig maximalt. Med många olika smaker kan man variera från dag till dag!” säger hon.

ANNA TENNMARK

Hur många år/hur länge har du varit PT?3 år
Favoritövning/träningBurpees
Favorit-CelsiusÄpple / Ingefära
close
Vecka 2

STAFFAN EKLUND @pt_staffan

"Jag hjälper dig med nycklarna, men det är du som måste öppna dörren."

Som personlig tränare är Staffan hård men rättvis. Han läser av sina klienter, utvecklar och lyfter dem till att bli sitt bästa jag. Staffan tror stenhårt på långsiktigt välmående, här blir det inga halvmesyrer. Han är personlig tränare åt olika sorters människor med olika förutsättningar. Allt från motionär till elit.

”Min yngsta klient är 14 och min äldsta är 94!” säger han, ”Det är viktigt att komma ihåg att det inte krävs rutor på magen för att vara stark, vältränad, hälsosam och lycklig..!”

Staffan är uppväxt på norra Gotland och bor nu i Stockholm där han arbetar som personlig tränare, kostrådgivare, massageterapeut och brand manager för den hälsosamma glassen Add Ice Cream.

”Oavsett träningsnivå så påverkas ditt välmående och dina resultat av hur du tränar, lever, äter och tänker – allt hänger ihop” säger han.

Staffan är en ambitiös, målinriktad och glad person som har nära till skratt och glimten i ögat.

Följ honom på @pt_staffan där han inspirerar och peppar med hjälp av bilder och videos.

Hur är Celsius en del av din träning?

Celsius är inte bara en del av min träning – det är en del av hela min vardag” säger han, ”Celsius tillför kroppen naturlig energi och gör att jag presterar bättre vare sig jag tränar eller sitter framför datorn.”

STAFFAN EKLUND

Hur många år/hur länge har du varit PT?7 år
Favoritövning/träningPower snatch & chins/pull-ups
Favorit-CelsiusCola
close
Vecka 3

FRIDA ALLANDER @fridaallander

"Allt är en tävling och jag gör alltid allt för att vinna."

Med Frida som personlig tränare kan du vänta dig nya tränings- och kostscheman varje månad och avstämningar varje vecka.

”Jag vill att mina klienter hittar en hälsosam livsstil och form som de kan hålla livet ut” säger hon, ”med mig blir du skadefri, stark och självklart snyggare än någonsin!”

Frida kommer från Norrland och har tränat så länge hon kan minnas. Fotboll, innebandy, alpint och regelbunden styrketräning har varit hennes vardag de senaste 13 åren.

Hon har arbetat som personlig tränare i fyra år, har gått PT-utbildningen Safe Education och studerat nutrition och fysiologi vid Umeå universitet.

Följ henne på @fridaallander där hon inspirerar och peppar med hjälp av bilder och videos.

Hur är Celsius en del av din träning?

“Tack vare Celsius orkar jag ta i mer under mina träningspass, den gör att jag känner mig frisk tack vare alla vitaminer” säger hon, ”och så smakar det gott!”

FRIDA ALLANDER

Hur många år/hur länge har du varit PT?4 år
Favoritövning/träningBulgariska utfall
Favorit-CelsiusLime
close
Vecka 4

IDA BERGFOTH @oidao

"Hinder jag möter på vägen ser jag som utvecklande istället för begränsande."

Ida har en passion för kroppens anatomi och muskeluppbyggnad. Så pass mycket att hon vill hjälpa andra att nå sina kroppsliga mål.

”Att hjälpa någon till välbefinnande och endorfinrus brinner jag för” säger hon, ”jag har arbetat med både elitidrottare och vardagsmotionärer, men alltid med samma fokus – att hjälpa klienten nå sina mål.”

Ida är en målmedveten, envis och ödmjuk person som alltid har många bollar i luften. Att leva och lära är hennes drivkraft.

“Det jag bestämmer mig för, det gör jag helhjärtat” säger hon, ”hinder jag möter på vägen ser jag som utvecklande istället för begränsande.”

Följ henne på @oidao där hon inspirerar och peppar med hjälp av bilder och videos.

Hur är Celsius en del av din träning?

“Celsius är alltid med i min träningsbag” säger hon, ”den fungerar onekligen och är fortfarande den perfekta pick-me-up-drycken – antingen före eller efter träningen!”

IDA BERGFOTH

Hur många år/hur länge har du varit PT?9 år
Favoritövning/träningKnäböj
Favorit-CelsiusHallon / Acai
close
Vecka 5

PHILIP LAILANI @philiplailani

"Alla är vi människor med kroppar som går att påverka med rätt kost och träning."

Vinner du Philips vecka kommer du få personlig coaching med två olika upplägg att följa.

Philip har tränat under hela sitt vuxna liv och har 15 års erfarenhet som personlig tränare. Han är specialiserad på att transformera kroppar och har tränat kändisar, politiker, gamla, unga – alla!

Tillsammans med sin sambo Anna Tennmark pendlar de mellan bostäderna i Stockholm och Göteborg. Tillsammans driver de sajten annaochphilip.se där du kan läsa mer och bli inspirerad.

“Jag är aktiv inom träningsbranschen och jobbar väldigt mycket via sociala medier vilket skapar en frihet i livet som jag älskar” säger han.

Följ honom på @philiplailani där han inspirerar och peppar med hjälp av bilder och videos.

Hur är Celsius en del av din träning?

“Det finns inget bättre än att dricka en Celsius innan träningspasset. En ordentlig kick, god smak och vätskepåfyllning – i ett!” säger han.

PHILIP LAILANI

Hur många år/hur länge har du varit PT?14 år
Favoritövning/träningMilitärpress
Favorit-CelsiusApelsin / Granatäpple
close

Tävlingsvillkor

Deltagande
Du deltar i tävlingen genom att:

  • Motivera i tävlingsinläggets kommentarsfält varför du eller din vän ska vinna en unik 3 månaders PT-online uppsättning
  • Följa atletens Instagram-konto

Tävlingen pågår mellan 30/1 – 4/2, 5/2 – 11/2, 12/2 – 18/2, 19/2 - 25/2 och 26/2 – 4/3 2018 på Celsiussverige’s Instagram och anordnas av People’s Choice AB.

Förstapriserna i tävlingarna
- En 3 månaders PT-online uppsättning

Andra- och tredjepris
- En årsförbrukning av Celsius (*15 flak).

Vinnaren av PT-online uppsättningen i respektive tävling utses i kommentarsfältet på tävlingsinlägget, i Instagram Stories och i Direct Messages.
Andrapris och tredjepris i respektive tävling utses i kommentarsfältet på tävlingsinlägget, i Instagram Stories och i Direct Messages.
Totalt 3 vinnare per tävling kommer att utses där varje vinnare får ett av nedanstående pris.

Vinnarna meddelas med en kommentar från Celsiussverige senast fredagen veckan efter respektive tävling. Vinnarna kan komma att behöva uppge personliga kontaktuppgifter till @Celsiussverige, så att vi kan skicka ut priserna.
Vinsten går inte att byta mot kontanter. Juryn består av representanter från People’s Choice. Vid frågor om tävlingen kontaktar du info@celsiussverige.se