Vinn en mäktig resa för dig och en vän till Åre 16–19/1 2019 tillsammans med Celsius, Johnny Edlind, Samir & Viktor och JLC!

Dela med dig av ditt bästa Celsius Moment under hashtagen #CelsiusÅre för chansen att vinna en exklusiv plats för dig och en vän på vår resa till Åre 16-19 januari 2019!

Scroll Down

Så här tävlar du

 1. För att delta i tävlingen så måste du vara minst 18 år, vara folkbokförd i Sverige och ha ett konto på Instagram med en öppen profil.
 2. Följ @CelsiusSverige på Instagram
 3. Dela ditt bästa “Celsius-Moment” under #CelsiusÅre på din Instagram och motivera varför just du borde vinna en resa till Åre! Se till att ha en valfri Celsius-burk med i bilden. Vad ett Celsius-Moment är för dig är upp till dig 😉

Tävlingen pågår mellan 25/10 – 30/11 2018. Varje vecka utser vi 6 vinnare som har lämnat de mest kreativa motiveringarna under föregående vecka. Vinnarna under föregående vecka meddelas varje tisdag under tävlingsperioden, sista vinnarna utses 30/11 kl 17:00 2018.

Vad kan jag vinna?

Resa och boende

Du och en vän vinner följande:

Resa ToR från Stockholm till Åre med buss.

Vi kommer att chartra bussar där vi åker ett sällskap på ca 400 personer gemensamt från Stockholm till Åre den 16 januari 2019.

Delat boende med dubbelrum i det centralt belagda hotellet Holiday Club under 1 natt.

Vi bjuder även på två härliga frukostbufféer och en middag.

Övriga måltider och aktiviteter under resan får man stå för själv liksom transport till och från bussen i Stockholm. Vinstskatt betalas av vinnaren.

Vi åker sedan tillbaka med nattbuss från Åre kl 17:00 den 18/1 och är tillbaka i Stockholm ca kl 07:00 den 19/1.

Vad kommer hända i Åre?

Aktiviteter

Vi kommer att hänga i backen, träna tillsammans och du kommer självklart få möjlighet att välja bland olika aktiviteter i Åre, som vi avslöjar efter att du har vunnit din tävling.

Aktiviteterna är kostnadsfria förutom om du väljer att åka skidor. Tillsammans med Skistar kan vi erbjuda 15% rabatterade priser på liftkort och skidutrustning.

På kvällen den 17 januari så kommer vi äta en gemensam middag och inta en nattklubb tillsammans.

Vad mer vinner jag?

Prylar

Ingen kommer missa oss när vi är i Åre. Du kommer få en snygg, varm och skön vinterjacka i två skiktsmodeller från Stormtech med Celsius logotyp på ryggen. Förutom att vara en snygg jacka, så fungerar den som din inträdesbiljett till olika aktiviteter under tiden vi är i Åre. Dessutom vinner du en snygg mössa från Beechfield med Celsius logotyp och en hel drös med minnen, upplevelser och nya vänner förstås! 🙂

Tävlingsregler och villkor

Genom att delta i tävlingen godkänner du nedanstående tävlingsvillkor inklusive behandling av personuppgifter.

#CelsiusÅre-tävlingen anordnas av People’s Choice AB, organisationsnummer: 556705-5784, Sankt Eriksgatan 60, 112 34 Stockholm. Tävlingen pågår fr.o.m. 25 oktober 2018 t.o.m. 30 november 2018. För frågor om tävlingen kontakta info@celsiussverige.se

För att delta i tävlingen måste du:

 1. Vara minst 18 år och folkbokförd i Sverige samt ha ett konto på Instagram med en öppen profil.
 2. Följa @CelsiusSverige på Instagram
 3. Dela ditt bästa “Celsius-Moment” med en valfri Celsius-burk under #CelsiusÅre på din Instagram och motivera varför just du borde vinna en resa till Åre. Se till att ha en valfri Celsius-burk med i bilden.

Varje vecka kommer en jury från People’s Choice AB utse 6 vinnare som har lämnat de mest kreativa motiveringarna. Juryns beslut kan inte överklagas.

Vinnarna under föregående vecka kommer att meddelas i ett Direct Message (DM) på Instagram samt publiceras på tävlingssidan och på @CelsiusSverige Instagram varje under tävlingsperioden, sista vinnarna utses 30/11 2018. Totalt kommer 40 vinnare att utses.

Vinsten utgör en resa för dig och en vän till Åre 16-19 januari 2019 till ett uppskattat värde om 9 500 kronor bestående av:

 • Resa ToR från Stockholm till Åre med buss.

Bussen avgår 16/1 2019 från Stockholm kl 19:00 med ankomst i Åre ca kl 07:00. Bussen avgår från Holiday Club i Åre den 18/1 2019 med ankomst ca kl 07:00 19/1 2019 till centralstation i Stockholm.

 • Delat boende i dubbelrum på hotell Holiday Club 1 natt, inklusive frukostbuffé.
 • Särskilt arrangerad middag och entré till nattklubb i Åre den 17/1 2019.
 • Skön vinterjacka i tvåskikt, skalmodell från Stormtech med Celsius logotyp på ryggen.
 • Snygg mössa från Beechfield med Celsius logotyp.

Övriga måltider och aktiviteter under resan får man stå för själv liksom transport till och från bussen i Stockholm. Vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnarna måste ta kontakt med People’s Choice AB genom att svara på DM och anmäla sig via en bokningslänk som vi skickar efter de har vunnit. Om vinnaren inte har kontaktat People’s Choice AB senast den 7/12, eller om vinnarens inte uppfyller kraven för att delta i tävlingen, utses (om möjligt) en ny vinnare enligt ovan angivna kriterier.

Vinsterna kan inte överlåtas eller bytas mot kontanter eller andra varor, och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

People’s Choice AB är inte ansvarig för eventuella fel på Internet, andra tekniska fel eller andra fel som rimligen ligger utanför People’s Choice AB kontroll och som kan medföra att en deltagares tävlingsbidrag gått förlorat.

Genom att delta i tävlingen godkänner du och ger People’s Choice AB rätt att använda ditt namn och tävlingsbidrag (utan ersättning) för marknadsföringsändamål och i framtida kommunikation. Du garanterar därför att du har samtliga nödvändiga rättigheter till de tävlingsbidrag som du deltar med i tävlingen.

Genom att delta i tävlingen kommer du att behöva lämna personuppgifter. De personuppgifter du lämnar behandlas av People’s Choice AB i syfte att administrera tävlingen (inklusive publicering av vinnarna på @CelsiusSverige och på tävlingssidan) och när det gäller vinnarnas personuppgifter även i syfte att administrera resan och de aktiviteter som vinnaren deltar i. Uppgifterna kommer därefter att raderas.