Tillbaka
FacebookTwitter

Celsius BCAA

Nyheter – 07 mar 2018

Vi är glada att äntligen få presentera Celsius BCAA för marknaden. Tillsammans med experter inom nutrition har har vi arbetat fram en funktionell dryck som sticker ut hakan med hela 7 000 mg BCAA.

Celsius BCAA kommer i 3 härliga smaker, Smultron, Passionsfrukt och Fläder (koffeinfri).

7 000 mg BCAA
Marknaden har hittills dominerats av BCAA drycker i varierande pris men ofta med liknande innehåll med avseende på dosering av de grenade aminosyrorna (BCAA).

Celsius BCAA skiljer sig från mängden. Vi har hela 7 000 mg BCAA vilket är en del i varför produkten är unik på marknaden. Vi vill att du ska få maximal effekt av de grenade aminosyrorna plus fördelarna av en klassisk Celsius dryck.

Vad är BCAA?
Våra muskler består till stor del av de grenade aminosyrorna; leucin, isoleucin och valin, som även kallas Branched Chain Amino Acids (BCAA) på engelska. Därför intar många som tränar tillskott av BCAA.

När man tittar på det vetenskapliga underlaget, så verkar effekten vara som störst vid 6-8 g BCAA*. Därför har Celsius lagt kraft på att utveckla marknadens vassaste BCAA-dryck både när det gäller smaken och mängden BCAA.”

Vegansk
Alla Celsius produkter är helt veganska. Det var därför viktigt för oss att även säkerställa att våra aminosyror har helt veganskt ursprung.

Celsius BCAA kommer att finnas tillgänglig på marknaden från vecka 9.

*https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15930468
*https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10720160
*https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27053525

Dela
FacebookTwitter

More news

Nyheter – 07 mar 2018

Celsius BCAA

Läs mer
Nyheter – 25 aug 2017

Celsius lanserar två unika nyheter med fokus på superfruits

Läs mer
Nyheter – 04 jul 2017

Celsius släpper ännu en nyhet – äpple/ingefära

Läs mer
Nyheter – 16 mar 2017

Celsius lanserar en ny smak!

Läs mer