Tillbaka
FacebookTwitter

2xu Challenge Karlshamn

Nyheter – 17 aug 2016

Lördagen den 23 juli var Celsius på plats i Karlshamn på tävlingen 2XU Island Challenge. Det var premiär för denna swimrun-tävling och totalt var det ca 75 lag som simmade mellan och sprang på öar i Karlshamns skärgård. Totalt sprang de ca 20 km och simmade ca 3 km. Vädret kunde inte varit bättre för varken deltagare eller för oss på Celsius då det var strålande solsken och en riktigt härlig sommardag!

Det var en del välkända ansikten som genomförde tävlingen, däribland rapparen Daniel Adams-Ray, före detta simmaren Emma Igelström, fotografen Bingo Rimér och Karlshamnsprofilen Johan Holgersson.

Jag, Christopher, höll tillsammans med kollega Sara ställningarna i vårt tält. Vi fanns på plats vid målgången av tävlingen och det var därför mycket folk kring vårt tält under hela dagen. Vi hade fullt upp med att dels servera åskådarna smakprov på Celsius och Nude, men även att ge deltagarna varsin goodiebag med Celsius när de kom i mål. Vid målgången fick de dessutom iskall dricka i fräcka isglas. Gissa om detta var poppis efter att ha sprungit och simmat i flera timmar i 30 graders värme!

Vi var glada för ett lyckat event och en lyckad tävling och håller tummarna för en repris nästa sommar.

Dela
FacebookTwitter

More news

Nyheter – 07 mar 2018

Celsius BCAA

Läs mer
Nyheter – 25 aug 2017

Celsius lanserar två unika nyheter med fokus på superfruits

Läs mer
Nyheter – 04 jul 2017

Celsius släpper ännu en nyhet – äpple/ingefära

Läs mer
Nyheter – 16 mar 2017

Celsius lanserar en ny smak!

Läs mer