Tillbaka
FacebookTwitter

Celsius på plats i Karlshamn!

Nyheter – 11 jul 2016

Lördagen den 23 juli kommer Celsius att vara på plats i Karlshamn där det för första gången anordnas en swimrun-tävling vid namn island challenge. Swimrun är precis vad det låter som, nämligen ett lopp där simning i öppet vatten kombineras med löpning. Sträckorna av löpning och simning kommer ske växelvis och totalt ska 23 km avverkas. Tävlingsdeltagarna jobbar i par och tävlingen är fullbokad då hela 70 par har anmält sig.

Tävlingens start är på Eriksbergs vilt- och naturreservat. Loppet går sedan genom skärgården för att ha sin målgång i hamnen i centrala Karlshamn.

Celsius kommer finnas på plats i hamnen vid målgången under hela dagen. När tävlingsdeltagarna kommer i mål kommer de att få iskall Celsius för att fylla på sin energi. Till besökarna kommer vi att erbjuda provsmakning av alla Celsius underbara produkter och dessutom kommer vi anordna tävlingar där vinnarna kommer att få ett flak med Celsius.

Hoppas att du vill komma förbi vårt tält för att dricka Celsius, testa våra tävlingar och mingla i en härlig miljö!

Christopher Alvengrip
Celsius burkar

Dela
FacebookTwitter

More news

Nyheter – 07 mar 2018

Celsius BCAA

Läs mer
Nyheter – 25 aug 2017

Celsius lanserar två unika nyheter med fokus på superfruits

Läs mer
Nyheter – 04 jul 2017

Celsius släpper ännu en nyhet – äpple/ingefära

Läs mer
Nyheter – 16 mar 2017

Celsius lanserar en ny smak!

Läs mer