Tillbaka
FacebookTwitter

Veckans Utmaning Del9

Tävlingar – 18 apr 2016

Varje vecka kommer en ny utmaning och du har möjlighet att vara en av två som vinner ett veckopris. Den här veckan kan du vinna ett träning set med top + byxor/shorts samt ett valfritt flak av Celsius eller NUDE. Killar tävlar mot killar och tjejer mot tjejer.

Reglerna är enkla:

 1. Spela in och spara en video när du utför övningen som bevis på ditt resultat.(Endast vinnaren varje vecka behöver skicka in videon som bevis.) Gör så många repetitioner du kan under 1 minut.
 2. Ta en innovativ bild på dig med celsius eller nude och lägg upp på Instagram, skriv ditt resultat och tagga #celsiusveckansutmaning eller #nudeveckansutmaning
 3. Tagga och utmana två vänner.


OM DU DELTAR I SAMTLIGA 10 UTMANINGAR ÄR DU MED OCH TÄVLAR OM EN TRÄNINGSRESA FÖR TVÅ MED GOACTIVE VÄRDE 30.000 kr. Välj mellan destinationerna Grekland, Mallorca, Franska Rivieran m.fl.*

Glöm inte spara din video när du utför övningen som bevis på ditt resultat. Vinnaren varje vecka kontaktas utav oss på Celsius/Nude och får instruktioner om vart videon ska skickas. OBS! Hela du behöver synas på videon. Har fler personer samma resultat vinner den som fotat den mest kreativa bilden.

Du måste ha en öppen instagramprofil för att vi ska kunna se ditt bidrag.

Stort tack till Ako Rahim på Crossfit Atum

*Tävlingsregler för träningsresan

 • För att delta i tävlingen skall du vara minst arton (18) år. Peoples Choice AB:s anställda eller anhöriga till anställda kan ej vinna i tävlingen. Enbart tävlingsbidrag uppladdade via Instagram kommer att tas emot.
 • Tävlingen arrangeras av Celsius/Nude.
 • 1:a pris består av en valfri träningsresa för två med Go Active (www.goactivetravel.se) till ett värde av ca 30 000 kr.
 • Vinsten är personlig och kan inte överlåtas, bytas mot kontanter eller ändras, vad avser innehåll eller omfattning. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
 • Bidrag får endast vara bilder som tävlingsdeltagaren själv har fotat. Alla foton som är korrekt taggade med rätt motiv räknas som ett tävlingsbidrag och har en chans att vinna. Deltagarna är själva ansvariga utgivare av sina respektive tävlingsbidrag.
 • Genom att delta i tävlingen ger deltagarna Celsius rätt att utan kostnad och utan ytterligare tillstånd publicera tävlingsbidragen samt vinnarnas namn på Celsius kanaler som webbsidor och sociala medier, samt i övrigt använda tävlingsbidragen för marknadsföringsändamål relaterat till Celsius/Nude (utan begränsning i tid, geografiskt, till medium, i uttrycksform eller på annat sätt).
 • Efter att tävlingen avslutats går vår jury igenom tävlingens bidrag. Juryn består av representanter från Celsius/Nude, vars beslut inte går att överklaga.
 • Vinnarna kommer att kontaktas genom ett direktmeddelande på Instagram där vinnarna kommer att uppmanas att ta kontakt med Celsius/Nude via en där angiven mejladress.
 • Celsius/Nude ansvarar inte för borttagna, stötande eller ogiltiga bidrag. Celsius/Nude kan inte ställas ansvarig för eventuella tekniska problem eller svårigheter hos tredje part som gör att tävlingen inte kan genomföras enligt ovan.
 • Om du har några frågor med anledning av dessa tävlingsregler, vänligen kontakta info@celsiussverige.se
 • I anledning av tvist gällande tävlingen äger Peoples Choice AB tolkningsföreträde av tävlingsreglerna.
Dela
FacebookTwitter

More news

Nyheter – 07 mar 2018

Celsius BCAA

Läs mer
Nyheter – 25 aug 2017

Celsius lanserar två unika nyheter med fokus på superfruits

Läs mer
Nyheter – 04 jul 2017

Celsius släpper ännu en nyhet – äpple/ingefära

Läs mer
Nyheter – 16 mar 2017

Celsius lanserar en ny smak!

Läs mer